donderdag 13 oktober 2011

Make-over looks

Langzamerhand wordt het weer tijd om de kachel in orde te maken voor de koudere tijden die we ongetwijfeld tegemoet gaan. Ach, dat heeft eigenlijk ook wel weer wat, Kerst, de openhaard, de stoom boven de buitenjacuzzi... O, ik droomde even; Oliebollentocht, vuurwerk, oud en nieuw, en wel echt: er lekker warmpjes bijzitten in de Quest terwijl andere fietsers heel sneu door ijzig koude wind, sneeuw, hagel en ijzel worden geteisterd. Gelukkig was er vandaag een heel ander beeld. Zo mooi dat ik vanavond de terugweg van m'n werk uitgebreid heb met een extra rondje, om toch nog zoveel mogelijk van dit seizoen mee te pakken. Thuisgekomen dacht ik eraan dat er toch maar eens wat plaatjes van na de 'make-over' op deze pagina moeten komen:
. ^ Zo zit de vlag vast, met een paar delen van een scharnier aan het tiloog
^ Tijdens de werkzaamheden..
. ^ Nog reflectiestickers erop en de letters QUEST
. ^ De helm is ook in dezelfde kleur gepimpt. De kleur is overigens niet het standaard VM-geel maar het standaard geel dat bij Polyservice verkocht wordt. Het rood is ook standaard Polyservice.

4 opmerkingen:

 1. Hij ziet er weer goed uit! Hoop dat 'ie net zo lekker rolt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gedaan , ziet er weer super uit hoewel ik de graphitie ook wel wat vond hebben. heb je de kap weer met siliconen vast gezet ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He Gerrit,

  Misschien komt dat nog wel 's maar nu ff niet! Nee, de top zit er met 6 schroefjes en tape op. Ik ben wat huiverig om direct na groot onderhoud de zaak 'definitief' dicht te maken, eerst ff de kinderziektes eruit, en ik ben daar blij om, want ik zal de top nog een keer moeten lakken wat er zitten wat 'heilige dagen' in. En ik wil er rubber tussen ipv siliconen, daardoor onderbreek je de 'klankkast' en heb je minder herrie.
  Groetjes Cor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee, Erwin, ik had wat een reactie op jou bericht ingeklopt maar ik zie'm niet staan hier. Blijkbaar is er wat blijven hangen onderweg. Het was in de trant van 'Ja, teer punt, dat rollen. Rollen doet' ie als de beste maar ik heb weer een klapperend kogelkopje. Als gevolg van een stoeprand die deze zomer (?) ergens volkomen onlogisch lag, dwars op mijn pad.
  Groetjes Cor.' Zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen